In principe is alles mogelijk

                                                                                                                                        

 
Zoals eerder aangegeven, kan ik een lied schrijven op elke melodie die ik ken. Is de melodie onbekend, maar heb is er wel (afluisterbare) muziek van, dan kan ik me de melodie eigen maken en er vervolgens een lied op schrijven. Daar ga je de ontvanger(s) zeker mee verrassen! 

In de afgelopen jaren heb ik al een enorm scala aan teksten voor speciale gelegenheden gemaakt. Ik download de melodieën via www.karaoke-versie.nl. Als de door jouw gewenste melodie voorkomt op deze site dan kan ik er zeker een lied op maken.
 

Het downloaden van een melodie via www.karaoke-versie.nl kost € 1.99. Daarvoor ontvang je de melodie op je computer. Je kunt hem daarna afspelen via je smartphone en (blue-tooth) boxjes. 

Vind je dit te ingewikkeld, kijk dan even onder compleet pakket. Hierop geef ik aan dat ik je een hoop werk uit handen kan nemen! Op deze pagina vind je ook allerlei voorbeeldversies.
 
Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om een passende melodie voor de jubilaris. Ik kies een nummer vaak op basis van de leeftijd van degene voor wie het lied bestemd is. Ik kijk dan wat er op één stond op het moment dat de jubilaris 16 of 17 jaar was. Maar misschien zit er wel een leuk idee tussen de voorbeelden. Wellicht heeft de jarige een lijflied, of heeft de bruid speciale herinneringen aan het nummer waarop ze haar aanzoek heeft gekregen. Kortom, er kunnen vele redenen zijn om een bepaalde melodie te kiezen.