Snel een mooi lied met de juiste gegevens

 
 
Het is voor de meeste mensen een zeer tijdrovende bezigheid, die bovendien maar zelden leidt tot een goedlopende meezinger. Als je dan ook nog in tijdnood komt en geen leuke melodie kunt vinden dan ben je geneigd uit te wijken naar een of ander uitgekauwd nummer dat je via internet kunt vinden. 

Redding is nabij!
    
Laat míj je lied schrijven! Ik vind het leuk en ik ken heel veel populaire deuntjes, maar ook aparte melodieën. Als ik de melodie ken is het voor mij niet moeilijk om er passende woorden op te schrijven. 
 

Lettergrepen en klémtonen

Het is belangrijk dat niet alleen de lettergrepen goed in de melodie passen, maar ook de klemtonen bepalen voor een groot deel het meezinggehalte van het lied. Ik noteer de woorden terwijl ik in gedachten de melodie hoor. 
 
Het enige wat jij hoeft te doen is een aantal karakteristieke eigenschappen noteren van degene waarvoor het lied bestemd is. Misschien is er wel een voorkeur voor een bepaalde melodie of muzieksoort. Hoe meer gegevens, hoe persoonlijker ik het lied kan maken. Ik hoor graag van je! Als je ze al hebt, dan kun je ze hier aanleveren.