Jouw lied (en alles daaromheen) wordt op maat gemaakt

                                                                   

 
Jouw lied (en alles daaromheen) wordt op maat gemaakt.
Heb je genoeg aan alleen de liedtekst en zorg je zelf voor een mooi presentexemplaar? Prima, ik stuur je de tekst per mail en dan kun je daar zelf iets moois van maken.
 
Voor extra ondersteuning bij het oefenen kan ik het lied voor je inzingen in een appje op je mobiele telefoon. Ik kan er ook een mailbestand van maken.
 
En misschien heb je helemaal geen tijd (meer) en wil je álles aan mij uitbesteden; in overleg is er heel veel mogelijk. Maak je wensen kenbaar en dan komen we daar samen zeker uit!
 
Een compleet pakket betekent dat je de tekst en de (karaoke) melodie in je mailbox krijgt, en ik zorg voor een ingezongen versie. Daarnaast maak ik voor een mooi exemplaar voor het feestvarken en regel het gewenste aantal kopieën. Op de pagina met voorbeelden kun je een aantal files beluisteren. 
 
Een mooi lied is maatwerk, dus kom niet te laat met je verzoek. Twee weken van tevoren is erg mooi, zes dagen kan ook nog, maar in het laatste geval wordt het wat lastiger met het tijdig opsturen van het complete pakket. Neem dus snel contact op en lever je gegevens aan!