Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Hallo Alize, het was idd een prachtige opdracht. Zo veel te vertellen over onze pensionado. Jij hebt in een mum van tijd een prachtige tekst voor ons gemaakt. Heel treffend met de juiste toon, het was helemaal raak. Iedereen was heel enthousiast over de tekst en het liedje. Juist daarom heeft ook iedereen volop mee gezongen. Het was een groot succes. Nogmaals dank voor alles. Je bent hier heel erg goed in, een echte aanrader.

Valeria - 15-12-2019 - 18:13

Weer een aantal liederen afgerond, waaronder die van onderstaande aanvrager Valeria. Dat was een leuke opdracht met veel input! Ze zijn nu waarschijnlijk aan het oefenen met het toegestuurde ingezongen voorbeeld. Daar is iedereen heel enthousiast over. Bedankt voor de opdracht!

Alize - 09-12-2019 - 20:40

Gister middag heb ik namens Hobre Instruments BV een mail gestuurd ivm een liedje voor onze collega Gert die met pensioen gaat.
Ik begrijp uiteraard dat het enkele dagen kan duren tot u kan reagieren maar zou heel graag een korte bevestiging ontvangen dat de mail is ontvangen. Bedankt alvast, Valeria De Vries-Pachl

Valeria De Vries - 22-11-2019 - 14:15

Ha Alize,
Ik wil je laten weten dat we het lied wat je hebt gemaakt voor het afscheid van Sonja echt te gek vonden. Op basis van kreten, die we hebben aangeleverd, heb jij een toepasselijk mooi lied gemaakt. Echt geweldig! Ook het tempo waarin je een lied maakt, is buitengewoon.
En dit was niet het enige lied waarmee je op mij en vele collega’s een grote indruk hebt gemaakt. Ik heb al heel wat liedjes van je gehoord, stuk voor stuk GEWELDIG!
Enorm bedankt Alize!
Groet, Adrie

Adrie - 02-10-2019 - 21:14

Twee avonden geprobeerd zelf een tekst te maken op een bestaand lied voor mijn collega die een 40-jarig jubileum gaat vieren. Het lukte me niet om deze klus te klaren.
De hulp van Alize ingeschakeld en wat was ik verast door het lied wat ze maakte met alle info die ik haar gegeven had over mijn collega.
Voor mij een opluchting dat het lied ruim van te voren klaar was en ik nog kon oefenen met collega’s. Zeker weten dat mijn collega het leuke lied gaat waarderen. Super bedankt Alize!

Moniek Rooijakkers - 23-09-2019 - 23:26


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »